Another afsnit..

Nu er det vist ved at være for længe siden jeg sidst har været i mit blogunivers. Der har været nok at se til, bla har jeg lige været på et 3 dages  tegnekursus hos den fantastisk dygtige tegner Ole Mejlvang  Hedager i Klovborg. Det kan jeg varmt anbefale, hvis nogen af jer skulle få sådanne lyster ;=)

 

Men tilbage til min overskrift- Another afsnit. Af og til bliver jeg spurgt om, hvor jeg finder mine ideer. Min gemal Jack kan se, når jeg holder en ting op og kigger på den med et særligt blik. Nå, siger han, var det noget til Another afsnit?

Engang kom han hjem med 4 toiletbrætter, da han tænkte de en dag kunne bruges. På det tidspunkt havde vi en del ballade i Fredericia byråd, og jeg var ærligt talt godt træt af at høre om borgmesterballade. En dag lukkede jeg skabet op, og der lå brætterne. De ligner egentlig et konferencebord, tænkte jeg. Og så var den der . Ideen til 12 forskellige figurer, nogen holder sig for ørerne, andre for øjnede, og nogen er på vej derfra. Titlen ” Politisk dagsorden, bla bla bla” kom næsten af sig selv. Nogen af jeg har set installationen udstillet, men for jer andre kommer den her.PB050069x

Forleden stod jeg og og tog elastiknet af en hamburgerryg, og så igen.. Det ligner facaden på et gammelt faldefærdigt hus. Så fluks kom den i opvaskemaskinen, og rengjort gemt i værkstedet. Måske dukker det op en dag, hvor der skal laves huse ;=)

hamburgerryg

Del på:
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *